X

Lumea este zguduită de încă un scandal: Un cântăreț faimos de muzică country a fost acuzat de viol și agresiune

Lumea este zguduită de încă un scandal: Un cântăreț faimos de muzică country a fost acuzat de viol și agresiune. Superstarul muzicii country Garth Brooks a fost acuzat de agresiune sexuală și vătămare corporală într-un proces intentat în California. Acuzatoarea, care poartă pseudonimul „Jane Rowe”, lucra ca artist de machiaj și coafură pentru cântărețul câștigător al premiului Grammy când acesta a violat-o, se arată în proces.

Procesul femeii susține, de asemenea, că acesta a mai pipăit-o în mod repetat și i-a făcut comentarii sexuale explicite în timpul angajării sale, în perioada 2017-20.

Detalii ale acuzației

Acuzatoarea susține că, în mai 2019, Brooks i-a cerut să călătorească cu el cu avionul său privat la Premiile Grammy din Los Angeles. Când au ajuns la hotel, Brooks rezervase doar un apartament cu un singur dormitor pentru ca ei doi să îl împartă, se arată în proces.

CITEȘTE ȘI: Probleme în paradis: Prințul Harry încearcă se reclădească imaginea familiei sale – Zvonurile rele despre Meghan Markle sunt tot mai puternice

Procesul susține că, după ce au intrat în apartamentul de hotel, Brooks a apărut dezbrăcat la ușa dormitorului înainte să o violeze. Ea susține că, după presupusa agresiune, Brooks a continuat să îi facă avansuri sexuale și cu alte ocazii, forțând-o să își pună mâinile pe organele genitale și împărtășindu-i fanteziile, se arată în proces.

Procesul susține că Brooks le-a sugerat să facă sex în trei cu soția sa, Tricia Godwood, o altă vedetă country.

Joi, 3 octombrie, avocații lui Jane Roe au depus un proces de 27 de pagini la Curtea Superioară din Los Angeles. În plus față de agresiune sexuală și baterie, procesul îl acuză pe Brooks că s-a expus în mod repetat, a făcut comentarii sexuale și a trimis mesaje text nepotrivite.

Versiunea lui Garth Brooks

Într-o declarație pentru BBC, Brooks a spus că afirmația femeii a fost „șantaj și defăimare”: „În ultimele două luni am fost hărțuit la nesfârșit cu amenințări, minciuni și povești tragice despre cum ar fi viitorul meu dacă nu aș scrie un cec de milioane de dolari. A fost ca și cum mi s-ar fi fluturat un pistol încărcat în față. Banii pentru tăcere, indiferent cât de mari sau mici, sunt bani pentru tăcere. În mintea mea, înseamnă că recunosc un comportament pe care niciun om nu este capabil să nu-l facă altuia”.

El a adăugat: „Vreau să pun muzică în seara asta. Vreau să ne continuăm faptele bune în continuare. Mi se rupe inima că aceste lucruri minunate sunt acum sub semnul întrebării. Am încredere în sistem, nu mă tem de adevăr și nu sunt persoana pe care o prezint”.

CITEȘTE ȘI: Deși s-a lăsat greu, Adelina Chivu a dezvăluit cum a reușit Cristi Chivu să o convingă să îi dea o șansă: Ce a cucerit-o pe frumoasa prezentatoare

Brooks a declarat că Jane Rowe a depus plângerile după ce el i-a respins cererea de muncă plătită și de beneficii medicale, potrivit actualno.com. Acțiunea sa juridică preventivă a respins categoric acuzațiile acesteia, numindu-le „respingătoare și false”.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro